tiistai 22. maaliskuuta 2011

Yhden oton ihmemies & itsekriittinen tarkkuusnatsi

Ei muuta kuin Englin kaappi auki, johdot seinään, mikit pöntön eteen ja Mesa tarkkaamoon.

Äänitykset hoidettiin kahdella 57:lla ja varmuuden vuoksi kylkeen nakattiin vielä yksi 421, jotta tuota muhjuakin saisi mukaan jos se katsottaisiin tarpeelliseksi. Pohjien rynkyttämisen aloitti Joonas omista kappaleistaan ("se kiva" ja "hallitsematon kaaos"). Mikäli etukäteen olisi tiedetty tulevien ottojen määrä olisi Mikko ollut ehkä järkevämpi valinta aloittajaksi - itsellä ainakin otti lopulta päähän oma kriittisyyteni eri kohtien kanssa..

-Joonas

Itselläpä taas ei! Käytännössä yhdeltä rykäisyltä kahteen muuhun kappaleeseen kitaraosuudet, tämä sisälsi myös mielipuolisen soolo-osuuden. Tähän väliin lienee syytä muistuttaa että olen koulutukseltani Kappaaleet tottelevat äänityksissä nimiä Omppupuu ja TypeO. Haluan tähän väliin kiittää Tampereen Ammattikorkeakoulua tilaisuudesta päästää luova hulluus valloilleen opintopisteitä vastaan. Harvoin on näin perverssejä ratkaisuja päässyt koulun nimissä toteuttamaan!

-Mikko

Aku Stiinen osuus

Myös akustista kitaraa raavittiin sisään kaikkiin paitsi Se kivaan. Äänitys tapahtui kahden AKG 414:sen avulla. Mikrofoni jota näissä sessioissa on työllistetty joka välissä. Suurempaa päänvaivaa ei tämäkään etappi tuottanut. Mitä nyt käytettävä kitara oli hieman tuhnu, mutta c'est la vie sanois fransmanni!

Ensi jaksossa siirrymme vokaalien sekä kilkkeiden ihmeelliseen maailmaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti äänimerkin jälkeen